EEN STAPJE HOGEROP

Trappen in uw interieur

De trap is tegenwoordig een belangrijk onderdeel in een woning geworden. Daarom is een stijlvolle trap die past bij uw persoonlijke woonstijl ook vrijwel onmisbaar.

De trappen van Dutch Steel Design passen precies in deze omschrijving. Met veel plezier maken wij een mooie en veilige trap voor u op maat, compleet aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij werken de ideeën graag met u uit, waarna u de rest vervolgens zorgeloos aan ons over kunt laten.

VOOR ELK BEDRIJF

Zakelijke trappen

Onze ervaring als trappenbouwers brengt ons vaak bij bijzondere bedrijven waar een trap op maat nodig is. Hierdoor hebben we veel ervaring in verschillende soorten trappen.

Van praktische en eenvoudige trappen in een productiehal tot decoratieve en opvallende trappen in een showroom of entree, Dutch Steel Design kan samen met u het beste ontwerp voor uw bedrijf realiseren. Het hele proces van productie tot montage is in eigen beheer. Hierdoor zijn de Dutch Steel Design trappen hoog van kwaliteit en helemaal aan te passen aan uw persoonlijk wensen.

“Een trap op maat”

DUTCH STEEL DESIGN 

“Wij passen de trap geheel aan naar de wensen van de klant”

DUTCH STEEL DESIGN 

“Staal in stijl”

DUTCH STEEL DESIGN

DOOR WEER EN WIND

Buitentrappen

Niet alleen voor het interieur maar ook voor de buitenomgeving maken wij graag een trap op maat. Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant maken wij graag de best passende trap.

De buitentrappen van Dutch Steel Design worden zo afgewerkt dat ze weer en wind doorstaan. Deze trappen kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst als noodtrap maar ook in tuinen of andere buitensituaties. Wij denken graag met u mee om zo tot een trap te komen die uitstekend past bij al uw wensen en ideeën. 

maatwerk

Product op maat?

 contact

Interesse? Neem direct contact op.