SFEER IN HUIS

Meubilair

Van een huis een thuis maken door de  inrichting helemaal aan te passen aan de wensen van de bewoners. Dutch Steel Design kijkt samen met u hoe we het interieur van uw dromen kunnen realiseren.

Een persoonlijk detail, afwijkende maat of een bijzonder materiaal zijn voor ons geen probleem. Graag maken we een product op maat zodat deze naadloos aansluit bij uw interieurwensen en persoonlijke voorkeuren.

KOKEN WORDT GENIETEN

Keukens

De keuken is misschien wel de belangrijkste plek in een woning. Het is de plek waar men samenkomt, om te koken en te eten, maar vooral om te genieten.

Met de keukens van Dutch Steel Design geeft u uw woning de keuken die zij verdient. Door middel van een uniek design en een hoogwaardige afwerking krijgt u een keuken op maat waarmee u optimaal kunt genieten van de goede dingen in het leven.

BORRELEN IN STIJL

Barmeubilair

Deze prachtige bar van blauwstaal geeft de ruimte meteen iets extra’s. De grote platen hebben allemaal een andere verkleuring en zijn dus echt uniek. De combinatie met hout geeft de ruimte een stoere en ruige uitstraling die toch gezellig is. Het frame aan het plafond geeft voldoende ruimte om flessen en accessoires uit te stallen.

Heeft u ook een idee voor een barmeubel of denkt u over het verwerken van blauwstaal in een product? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

WERKEN VOELT ALS THUISKOMEN

Kantoren

Vandaag de dag werken steeds meer mensen vanuit huis. Hierbij is een goede werkplek essentieel. Een plek waar je je goed kunt concentreren, die geluidsoverlast voorkomt, en waar licht en transparantie ruimschoots aanwezig zijn.

De kantoren van Dutch Steel Design zorgen voor zo’n prettige werkomgeving. Door middel van een stijlvolle vormgeving en een karaktervolle uitstraling creeëren wij een plek waar u optimaal kunt presteren en genieten, compleet aangepast aan uw eigen wensen en voorkeuren natuurlijk. Ondanks dat werken niet altijd even leuk is, zal zelfs uw kantoor als thuiskomen voelen.

“Exclusief, duurzaam en handgemaakt”

DUTCH STEEL DESIGN

BRENG DE ZON IN HUIS

Verlichting

De juiste verlichting in een ruimte is van groot belang, of dat nou in huis is of op kantoor. Goede verlichting kan zorgen voor het benadrukken van een bepaalde ruimte, of juist van meubilair dat u eruit wil laten springen.

De verlichting van Dutch Steel Design vestigt de aandacht op datgene wat voor u van belang is. Wij maken de verlichting voor u op maat, precies op de manier zoals u dat zelf voor ogen heeft.

DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

Accessoires

Accessoires worden veelvuldig gezien als een bijkomend, niet-noodzakelijk iets, terwijl we in de praktijk toch regelmatig zien dat accessoires een ruimte maken.

Vandaar dat wij naast ons reguliere assortiment ook diverse accessoires produceren. Het gaat hier om een breed scala aan mogelijkheden. Of het nou om een robuuste vloerlamp gaat of een gelikt bijzettafeltje, het is voor ons geen enkel probleem. Wij werken de ideeën graag met u uit, waarna u vervolgens een accessoire heeft om trots op te zijn.

maatwerk

Product op maat?

 contact

Interesse? Neem direct contact op.