TRADITIONEEL VERWARMEN

Kachels

Een houtgestookte kachel verhoogt de sfeer en warmte in een buitenruimte aanzienlijk. Het is toch heerlijk om op een grauwe en kille winterdag nog wat houtblokken in de brandende kachel te kunnen gooien? 

Met een kachel van Dutch Steel Design beschikt u dan ook nog eens over een uniek product. Wij maken de kachels namelijk precies op de manier hoe u dat in gedachten heeft. Zo ontstaat er een product dat louter voor u bestemd is.

STIJLVOL VUUR 

Vuurschalen

Een kampvuur dat opvalt. De vuurschalen van Dutch Steel Design brengen karakter in de buitenruimte. De oranjebruine kleur van het COR-TEN staal steekt mooi af bij het groen van de natuur. Een echte eyecatcher in de tuin om in stijl van het kampvuur te genieten. 

De vuurschalen worden geproduceerd in onze hal in Woudenberg, hierdoor kunnen we een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Een product dat een lange tijd meegaat en onderhoudsvriendelijk is. Zo komen in onze vuurschalen gebruiksgemak en design samen.

“Voor een uniek product”

 

DUTCH STEEL DESIGN

PERSOONLIJKHEID IN DE  BUITENRUIMTE

Plantenbakken

Deze verrijdbare plantenbak is gemaakt van COR-TEN staal en betongaas. Hierdoor krijgt de de bak zijn roestige industriële uiterlijk. In de plantenbak zijn verschillende plankjes geplaatst die naar eigen wens verschoven kunnen worden. Zo kan men de verrijdbare plantenbak een eigen twist geven met persoonlijke accessoires of speciale planten.

De plantenbak kan ook goed worden gebruikt als afscheiding tussen verschillende ruimtes of zelfs als mobiele schutting. Door de grote wieltjes is het product gemakkelijk te verplaatsen.

 

VOOR DE ULTIEME SMAAK

Rookovens

Vroeger werden rookovens gebruikt om het voedsel langer houdbaar te maken. De rook van het hout doodt namelijk de bacteriën. Tegenwoordig is het vooral een populaire manier om producten die specifieke rooksmaak te geven. Daarbij is het ook nog eens gezond. Bij deze techniek komen er namelijk geen vetten of oliën bij kijken.

Met een rookoven van Dutch Steel Design beschikt u over een oven met een persoonlijke twist. Wij maken de ovens namelijk precies op de manier hoe u dat wilt. Zo ontstaat er een product dat louter voor u bedoelt is.

maatwerk

Product op maat?

 contact

Interesse? Neem direct contact op.