ONTWERPBUREAU B-E-N-D-E

Dijkpaviljoen

Toen we de eerste ontwerptekeningen zagen van het dijkpaviljoen, gemaakt door de ontwerpers van B-E-N-D-E, waren we meteen enthousiast. Het was een project met veel bijzondere hoeken, ontwerpuitdagingen en de vraag hoe we het op locatie zouden krijgen. Uiteindelijk is alles goedgekomen en het resultaat mag er zijn. Een fijne plek om van de prachtige omgeving te genieten!

We zijn trots dat we aan dit speciale project onze bijdrage hebben mogen leveren. 

Voor meer van B-E-N-D-E : www.b-e-n-d-e.nl 

Fotograaf Dijkpaviljoen – Solange Frankort

 

“Uitdagende projecten waarbij we onze kennis kunnen toepassen”

DUTCH STEEL DESIGN

ONTWERPBUREAU B-E-N-D-E

Stalen kubussen 

De vraag van ontwerpbureau B-E-N-D-E of we 13 stalen demontabele kubussen konden leveren maakte ons meteen benieuwd naar het eindresultaat. 

In de gezamenlijke ruimte van de afdeling Sport & Cultuur bij TU Delft bouwden ze met de stalen kubussen en plek waar studenten kunnen samenkomen. De installatie is modulair en kan hierdoor slinken, groeien of aangepast worden wanneer de behoeftes van de studenten met de tijd veranderen.

Wij zijn erg trots dat we onze ‘stalen’ bijdrage hebben mogen leveren.

Website B-E-N-D-E: https://www.b-e-n-d-e.nl/

Fotografie door Paolo Bouman

OPLOSSINGEN OP MAAT

Divers

Klanten komen bij ons met de meest uiteenlopende vraagstukken. Bij Dutch Steel Design denken we graag mee. Met onze vakkennis en creativiteit maken we samen met de klant de beste oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen. 

Product op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

maatwerk

Product op maat?

 contact

Interesse? Neem direct contact op.